OVER ONS

Specialisten in warm debiteurenbeheer

Deb365.nl is een softwareplatform van Debiteuren365.nl. Wij zijn gespecialiseerd in software en services voor klanten- en creditmanagement. Onze developers werken al jaren aan softwaretoepassingen voor het beheren van klanten én klantenservice. Ons eigen team van specialisten verzorgt het debiteurenbeheer en de klantenservice voor klanten die dit willen uitbesteden. Op deze manier bieden we een compleet pakket waarmee we bedrijven ondersteunen bij het managen van hun klanten én hun cashflow.

 

Voor ieder bedrijf

Ons uitgangspunt is dat een gezonde cashflow en strak debiteurenbeheer bereikbaar moeten zijn voor iedere ondernemer. Hoe klein ook. Daarom maken we onze software zo toegankelijk en compleet mogelijk. Deb365.nl koppelt naadloos met meer dan 850 boekhoudpakketten, waardoor je maximaal inzicht hebt in de stand van zaken. Daarnaast werkt het systeem zó eenvoudig dat je met één druk op de knop facturen, herinneringen en aanmaningen kunt versturen of uitprinten.

 

Warm debiteurenbeheer

Onze fascinatie voor klanten en hun betalingsgedrag zit heel diep en gaat al tientallen jaren terug. Wat we hebben geleerd in al die jaren, is dat communiceren met en aandacht hebben voor de klant cruciaal zijn. Als mensen hun factuur niet betalen, kom je al snel tot de conclusie dat ze gewoon niet willen betalen. Daar kan echter van alles aan ten grondslag liggen. Misschien zijn er financiële problemen, misschien is de klant niet tevreden, maar weet hij niet hoe hij dit aan moet pakken of wellicht is er ergens een probleem ontstaan in de communicatie met een medewerker van het bedrijf. Dit zijn allemaal redenen waar je iets mee kunt als ondernemer. Hier kun je het verschil maken. Door te luisteren en samen te zoeken naar een oplossing. Dit kan het verschil zijn tussen niet betalen en betalen. Tussen een ontevreden klant die je nooit meer terugziet en een ambassadeur die jouw bedrijf enthousiast deelt met zijn omgeving.

Samen brainen?

Wij zijn predikers van warm debiteurenbeheer. Van een comfortabele customer journey voor jou én je klanten. En daar denken we graag over mee!

 

Deb365

Geldelozeweg 33
1625 NW Hoorn

KvK: 51866420