INTEGRATIES

Koppel je administraties met Deb365

Bij Deb365 hebben wij drie verschillende koppelingen en integraties met verschillende bedrijven. Door directe koppeling met deze bedrijven en boekhoudpakketten zijn we in staat om jouw meer oplossingen voor je debiteurenbeheer te bieden!

Boekhoudsoftware

In Excel word van alles bijgehouden en door deze integratie kun jij, als gebruiker van Deb365, Excel gemakkelijk koppelen. Klantenlijsten, facturen, debiteuren etc. kunnen zich allemaal in Excel bevinden en nu door deze integratie kun jij met 1 klik op de knop alles wat je nodig hebt importeren. Zo heb je alles op een plek een heb jij overzicht over al jouw klanten.

Met Exact heb jij zicht op al jouw cijfers. Exact is een onderneming die software ontwikkelt gericht op de ondersteuning van met name het midden- en kleinbedrijf. Met Exact heb je grip op al je bedrijfsprocessen. En ondersteunt je groei én uitdagingen.

The Next Invoice, simpel en snel factureren. Waarbij je gepersonaliseerde facuteren in een handomdraai gemaakt hebt, deze direct vanuit het kassasysteem gefactureerd kunnen worden om zo tot wel 60% sneller betaald te krijgen.

Twinfield Boekhouden is het ideale boekhoudpakket voor accountants, boekhouders en bedrijven en non-profit organisaties. Met Twinfield Boekhouden digitaliseer je je administratie. Zo bespaar je tijd om te ondernemen!

Samen brainen?

Wij zijn predikers van warm debiteurenbeheer. Van een comfortabele customer journey voor jou én je klanten. En daar denken we graag over mee!

 

Deb365

Geldelozeweg 33
1625 NW Hoorn

KvK: 51866420